AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda saç kılı görmek

Kahve falında banyoda saç kılı görmek

Kahve falında banyoda saç kılı görmek makamını garantileyeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyoda saç kılı gördüyseniz:

  • Bazı planlarda beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında banyoda saç kılı görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda kıl temizlemek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işarettir.

Kahve falında banyoda kıl görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında banyoda saç görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda saçını yıkamak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında banyoda saç yıkamak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında banyoda saç taramak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyodan saç toplamak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir