AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının saçının kesildiğini görmek

Kahve falında kadının saçının kesildiğini görmek

Kahve falında kadının saçının kesildiğini görmek zararların üst üste geleceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hedeflerine ulaşacağına, başarısız olacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yolunun açık olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda ise çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında kadının saçının kesildiğini görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kesildiğini görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında saçı kesilirken görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında kızının saçının kesildiğini görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işarettir.

Kahve falında saçın çok kısa kesildiğini görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalettir.

Kahve falında saçın kesildiğini görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkası tarafından saçının kesildiğini görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir