Kahve falında mor kese görmek

Kahve falında mor kese görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, hayırlı işe işaret etmektedir.

Kahve falında mor kese gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat veya ziyaret ilginç bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında mor kese görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, yersiz yere suçlanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kese görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücuda kese yapmak iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek kesesi görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına kese yapmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, içine fesat düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırta kese yapmak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına işaret eder.

Kahve falında kese yapmak duygularının karşılık göreceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir