AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç karıştırmak

Kahve falında saç karıştırmak

Kahve falında saç karıştırmak duygularının ön plana çıkacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine işarettir.

Kahve falında saç karıştırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konulardaki gelişmeler rahatsız edici olabilir.

Kahve falında karışmış saç görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç karıştırmak tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarının karıştığını görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında çimento karıştırmak zarara uğrayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum karıştırmak hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında birinin çantasını karıştırmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Kahve falında ateşi karıştırmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi karıştırmak iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir