AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum karıştırmak

Kahve falında kum karıştırmak

Kahve falında kum karıştırmak de rahatının yerine geleceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, ekmeğinin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum karıştırmak gördüyseniz:

  • Alınan kararlar yaklaşan aylarda şekillenecek olayları da etkileyebilir.

Kahve falında kum karıştırmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işarettir.

Kahve falında mezarların karıştığını görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında karışla ölçmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kül karıştırmak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine delalettir.

Kahve falında evinin karıştırıldığını görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına yorulur.

Kahve falında burnunu karıştırdığını görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, yüksek mevkilere getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday karıştırdığını görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalettir.

Kahve falında saçlarının karıştığını görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir