AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı bağının koptuğunu görmek

Kahve falında ayakkabı bağının koptuğunu görmek

Kahve falında ayakkabı bağının koptuğunu görmek hem itibar edineceğine, hastalıklarının biteceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı bağının koptuğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızla özel yaşamınız arasında dengeyi kurmanız gerekiyor.

Kahve falında ayakkabı bağını bağlamak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı bağının koptuğunu görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm bağından üzüm yemek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına yorulur.

Kahve falında üzüm bağına girmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, iyiliğe ve güzelliğe alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm bağında üzüm yemek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında erkek bebeğin göbek bağını görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir