AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı bağını bağlamak

Kahve falında ayakkabı bağını bağlamak

Kahve falında ayakkabı bağını bağlamak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı bağını bağlamak gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Kahve falında ayakkabı bağını bağlamak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı bağının koptuğunu görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını kesmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm bağından üzüm toplamak üzüntülerinin son bulacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm bağında üzüm yemek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, borçlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında kordon bağını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir