AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm bağında üzüm yemek

Kahve falında üzüm bağında üzüm yemek

Kahve falında üzüm bağında üzüm yemek sorunlarının azalacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sorunların gittikçe artacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm bağında üzüm yemek gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Kahve falında üzüm bağında üzüm yemek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında üzüm bağından üzüm yemek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm bağından üzüm toplamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm bağına girmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbek bağını kesmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kordon bağını görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeğin göbek bağını görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, ardından yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı bağını bağlamak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ismini herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir