AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm bağına girmek

Kahve falında üzüm bağına girmek

Kahve falında üzüm bağına girmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında üzüm bağına girmek gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında üzüm bağına girmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında üzüm bağından üzüm yemek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm bağında üzüm yemek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm bağından üzüm toplamak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına yorulur.

Kahve falında kendi göbek bağını görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet eder.

Kahve falında göbek bağını kesmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı bağını bağlamak mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, parasız kalacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı bağının koptuğunu görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir