AnaSayfa / Genel / Kahve falında kordon bağını görmek

Kahve falında kordon bağını görmek

Kahve falında kordon bağını görmek amacına ulaşmayı başaracağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, özel muamele göreceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında kordon bağını gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kordon bağını görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm bağından üzüm yemek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm bağından üzüm toplamak çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm bağında üzüm yemek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı bağının koptuğunu görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı bağını bağlamak bunalıma gireceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin göbek bağını görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir