AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunla birini yıkamak

Kahve falında sabunla birini yıkamak

Kahve falında sabunla birini yıkamak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında sabunla birini yıkamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Kahve falında saçını sabunla yıkamak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabunla ellerini yıkamak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına alamet eder.

Kahve falında saçı sabunla yıkamak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sabunla saç yıkamak fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz sabunla çamaşır yıkamak fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında birini sabunla yıkamak ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, işini kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir