AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun yutmak

Kahve falında sabun yutmak

Kahve falında sabun yutmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yolunun hep açık olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına delalettir.

Kahve falında sabun yutmak gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmamanız durumunda fazlasıyla cazip görünen bazı teklifler anlamını yitebilir veya geri çekilebilir.

Kahve falında sabun yutmak elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balgam yutmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya delalet eder.

Kahve falında telefon yutmak destek göreceğine, zaferlere doymayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alyans yutmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kırıklarını yutmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında böcek yutmak herkesin rahat edeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalettir.

Kahve falında kendi dişini yutmak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elmas yutmak zorlukların bu sayede aşılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir