AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatin durduğunu görmek

Kahve falında saatin durduğunu görmek

Kahve falında saatin durduğunu görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, mutlu bir insan olunacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında saatin durduğunu gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Kahve falında saatinin durduğunu görmek yeni mallara sahip olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Kahve falında saatin durduğunu görmek maddi zararının giderileceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında camide namaza durmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine delalet eder.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak başına uğursuzluklar geleceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç altında durmak Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alıp namaza durmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde durmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sözünde durmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir