AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının parçalanarak öldüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının parçalanarak öldüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının parçalanarak öldüğünü görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, işlerinin çok açılacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının parçalanarak öldüğünü gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizdeki potansiyeli ya da pırıltıyı görmemiş olan kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının parçalanarak öldüğünü görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin parçalanarak öldüğünü görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini parçalayarak öldürmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında parçalanarak ölmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birini öldürüp parçalara ayırmak karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işarettir.

Kahve falında yılanı parçalayarak öldürmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının parçalandığını görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın annesinin öldüğünü görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir