AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş parçaları görmek

Kahve falında taş parçaları görmek

Kahve falında taş parçaları görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında taş parçaları gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar nedeniyle problemler yaşanabilir.

Kahve falında taş parçaları görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldızların parçalandığını görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük odun parçaları görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında toprak parçası görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında halının parçalandığını görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın parçalarının çalındığını görmek maddi zararının giderileceğine, işinin de hep yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında araba parçaları görmek ekmek ve dünya malı alacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında ağaç parçaları görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir