AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat tamiri görmek

Kahve falında saat tamiri görmek

Kahve falında saat tamiri görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, gözyaşının kuruyacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında saat tamiri gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir seyahat, konferans veya seminer sizi daha çok tanımak isteyeceğiniz kişilerle bir araya getirebilir.

Kahve falında kol saati tamir etmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saat tamir etmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına delalettir.

Kahve falında saat tamiri görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında saat tamir ettirmek refahının ve varlığının artacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saati tamir ettirmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saat tamircisi görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı tamir ettirmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında camiyi tamir etmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir