AnaSayfa / Genel / Kahve falında rüzgara kapılmak

Kahve falında rüzgara kapılmak

Kahve falında rüzgara kapılmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, zarar göreceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, saadete ereceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında rüzgara kapılmak gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında rüzgara kapılmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işaret eder.

Kahve falında telaşa kapılmak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine delalettir.

Kahve falında hortuma kapıldığını görmek emeklerin boş yere harcanacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu sele kapılmak çözüm yolları bulamayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında tsunamiye kapılmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuya kapılmak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında büyük dalgaya kapılmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine işarettir.

Kahve falında hortuma kapılmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, hayatının zaferlerle dolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir