AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük dalgaya kapılmak

Kahve falında büyük dalgaya kapılmak

Kahve falında büyük dalgaya kapılmak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük dalgaya kapılmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme niyetinizin maddi boyutu olabilir.

Kahve falında büyük dalgaya kapılmak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında deniz dalgasına kapılmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, kazançlı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında dalgalara kapılmak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgaya kapılmak o kişiye zararının dokunacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalettir.

Kahve falında denizde dalgaya kapılmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına rivayet eder.

Kahve falında sel sularına kapılmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yağmurda sele kapılmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sele kapıldığını görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir