Kahve falında ruju silmek

Kahve falında ruju silmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sağlık sorunlarının artacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında ruju silmek gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmayıp, boşa zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında ruju silmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rujlu dudak görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı rujlu görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı ruj sürdüğünü görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ruj sürmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ruj sürmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, makbul olan mallar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birine ruj sürmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir