AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı rujlu görmek

Kahve falında kırmızı rujlu görmek

Kahve falında kırmızı rujlu görmek ondan faydalanacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı rujlu gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Kahve falında kırmızı ruj sürdüğünü görmek iç açıcı sözlere, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında dudağında kırmızı ruj görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, çok daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı ruj süren kadın görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı rujlu erkek görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı ruj görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kendine kırmızı ruj sürmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir