AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruj yemek

Kahve falında ruj yemek

Kahve falında ruj yemek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında ruj yemek gördüyseniz:

  • Eğlence olsun diye paylaştığınız fikirleriniz başarı için gerekli tartışma ortamını yaratabilir.

Kahve falında ruj yemek çok zor duruma düşüleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu ruj görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında dudağına ruj sürmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rujlu dudak görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına yorulur.

Kahve falında pembe ruj sürmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi ruj görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine alamet eder.

Kahve falında ruj lekesi görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir