AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ruj almak

Kahve falında kırmızı ruj almak

Kahve falında kırmızı ruj almak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, malını ve canını emniyete alacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı ruj almak gördüyseniz:

  • Sorumluluk almanız gereken konular daha da fazlalaşabilir.

Kahve falında kırmızı rujlu erkek görmek borçlarının hafifleyeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı ruj hediye almak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına inanılır.

Kahve falında kendine kırmızı ruj sürmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ruj aldığını görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dudağında kırmızı ruj görmek sürekli bağırıp çağıracağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı rujlu görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, bir konuda destek alacağına delalet eder.

Kahve falında dudakta kırmızı ruj görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir