AnaSayfa / Genel / Kahve falında reyhan tohumu görmek

Kahve falında reyhan tohumu görmek

Kahve falında reyhan tohumu görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, yapacağı planların altüst olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, kısmetli kapıların açılacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına delalet eder.

Kahve falında reyhan tohumu gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçin.

Kahve falında reyhan tohumu görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine delalettir.

Kahve falında reyhan fidesi görmek evlerin ayrılacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine rivayet eder.

Kahve falında reyhan ektiğini görmek yeni fırsatlar sunulacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıda reyhan görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında reyhan tarlası görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında reyhan çiçeği görmek gelirinin garanti olacağına, günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yaşamına renk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında reyhan koparmak girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir