AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli yüzük takmak

Kahve falında renkli yüzük takmak

Kahve falında renkli yüzük takmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, rızkın ve kazancın artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, mutlulukların yarım kalacağına alamet eder.

Kahve falında renkli yüzük takmak gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Kahve falında yeşil renkli yüzük takmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli yüzük takmak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalettir.

Kahve falında renkli taşlı yüzük takmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk yüzük takmak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında renkli yüzük takmak büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında renkli bilezik takmak zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli kolye takmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında renkli şapka takmak büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir