AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç yıldız görmek

Kahve falında üç yıldız görmek

Kahve falında üç yıldız görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, işinde verimsiz olacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üç yıldız gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz veya bilginiz test edilebilir.

Kahve falında gündüz yıldız görmek güzel haberler alacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki yıldız görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında takım yıldızı görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldız şekli görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sıralı yıldız görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına işarettir.

Kahve falında yahudi yıldızı görmek arzuların yerine geleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldızları kayarken görmek daha çok çalışılacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yıldız ve gökyüzü görmek yolunun açılacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir