AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli yastık görmek

Kahve falında renkli yastık görmek

Kahve falında renkli yastık görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli yastık gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mavi renk yastık görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, bilgilerle donanacağına alamet eder.

Kahve falında renkli yastık görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yastık doldurmak net bir bakış açısı kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık ve yatak görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastık yemek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulur.

Kahve falında yastık altında para görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün yastık görmek bereket ve huzur getireceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan ve yastık görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir