AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk yastık görmek

Kahve falında mavi renk yastık görmek

Kahve falında mavi renk yastık görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk yastık gördüyseniz:

  • Ani tepkilerde bulunmayın.

Kahve falında mavi renk yastık görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi yastık görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi bebek yastığı görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında renkli yastık görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli araba kullanmak onlara değer vereceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk hırka görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk elbise giymek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk araba almak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir