AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak topuğu görmek

Kahve falında ayak topuğu görmek

Kahve falında ayak topuğu görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında ayak topuğu gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için iknaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayak topuğunu temizlemek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ayak topuğu görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak topuğunun yarıldığını görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ayağının topuğunu görmek mutlu ilişkiler kuracağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında çatlak ayak topuğu görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında çatlamış ayak topuğu görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında ayak topuğunda yara görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak topuğu temizlemek çok büyük mutluluk duyacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir