AnaSayfa / Genel / Kahve falında krom tas görmek

Kahve falında krom tas görmek

Kahve falında krom tas görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında krom tas gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Kahve falında krom tas görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, kısmetli bir işe atılmaya rivayet eder.

Kahve falında krom tabak görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına yorulur.

Kahve falında krom görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında krom madeni görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tasla yıkanmak darlığa düşmeyeceğine, rütbesinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek tas yüzük almak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamam tası görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakır tas almak çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir