AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş tas görmek

Kahve falında gümüş tas görmek

Kahve falında gümüş tas görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, araba alınacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında gümüş tas gördüyseniz:

  • Ya da sağlığınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında gümüş tas görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna işarettir.

Kahve falında okey taslari görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo tası görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadasini sirtinda tasimak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında tastan su içtiğini görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, fedakârlıklar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tas çorba görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında renkli tas toplamak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tasta su görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir