AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli cam taşlar görmek

Kahve falında renkli cam taşlar görmek

Kahve falında renkli cam taşlar görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında renkli cam taşlar gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli davranmamanız durumunda duygusal problemler meydana gelebilir.

Kahve falında renkli cam taşlar görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında cama taş atıldığını görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine yorulur.

Kahve falında cama taş atmak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine inanılır.

Kahve falında taş atıp cam kırmak refah düzeyinin düşeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli cam görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli cam bardaklar görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında renkli cam tabak görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, dertlerin sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli cam bardak görmek fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir