AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli çakıl taşı görmek

Kahve falında renkli çakıl taşı görmek

Kahve falında renkli çakıl taşı görmek şöhretli biri olunacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli çakıl taşı gördüyseniz:

  • Size zarar veren veya imajınız ya da tarzınızla ilgili konularda yanıltan kişilere ödün vermemeli, kendiniz için en iyisi ne ise, o yönde ilerlemelisiniz.

Kahve falında renkli çakıl taşları görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında renkli çakıl taşı görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çakıl taşı görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çakıl taşı görmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde çakıl taşı görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden çakıl taşı toplamak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, iyi halin geleceğine alamet eder.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalet eder.

Kahve falında çakıl taşı yemek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir