AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağının çıkmasını görmek

Kahve falında ayak tırnağının çıkmasını görmek

Kahve falında ayak tırnağının çıkmasını görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tırnağının çıkmasını gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Kahve falında ayak tırnağının çıkmasını görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını törpülemek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında ayak tırnağı kestiğini görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı yemek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı koparmak başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının çıktığını görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir