AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnaklarını törpülemek

Kahve falında ayak tırnaklarını törpülemek

Kahve falında ayak tırnaklarını törpülemek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yüküne ortak olacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına yorulur.

Kahve falında ayak tırnaklarını törpülemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayak tırnaklarını törpülemek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağını törpülemek kazancını doğru şekilde kullanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işarettir.

Kahve falında ayak tırnağı törpülemek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak törpülemek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklarını törpülemek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak kesmek törpülemek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak törpülediğini görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnakları törpülemek sorunların sürekli artacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir