AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağı yemek

Kahve falında ayak tırnağı yemek

Kahve falında ayak tırnağı yemek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, harama göz dikmeyeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı yemek gördüyseniz:

  • Risk almanız fiziksel veya maddi anlamda zararlı durumlar oluşturabilir.

Kahve falında ayak tırnağı yemek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağını törpülemek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek hayal kırıklığına uğrayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzun görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayak tırnağı görmek kendisini ona adayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek makamının tehlikeye gireceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına işarettir.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir