Kahve falında renkli çikolata görmek

Kahve falında renkli çikolata görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli çikolata gördüyseniz:

  • Haklı nedenleriniz varsa, yüksek sesli tepkiler verme eğiliminiz yüksek olabilir ya da pes etmeniz nedeniyle daha da fazla stres yaşayabilirsiniz.

Kahve falında renkli çikolata görmek muradınıza ereceğinize, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli çikolata yemek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürüp yemek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye çikolata vermek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kutu çikolata görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalettir.

Kahve falında çikolatalı lokum görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalettir.

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top