AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye çikolata vermek

Kahve falında ölüye çikolata vermek

Kahve falında ölüye çikolata vermek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, fikirlerinin çatışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye çikolata vermek gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız sizi arayabilirler.

Kahve falında ölü birinden çikolata almak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye çikolata vermek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden çikolata almak maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata tepsisi görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, geçim derdine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata dükkanı görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla çikolata yemek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, umutsuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekten çikolata almak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir