AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde çakıl taşı görmek

Kahve falında elinde çakıl taşı görmek

Kahve falında elinde çakıl taşı görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, kısmetli bir işe atılmaya, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine delalet eder.

Kahve falında elinde çakıl taşı gördüyseniz:

  • Maddi dengeleri kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında elinde çakıl taşı görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizden çakıl taşı toplamak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çakıl taşı görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin içinde çakıl taşı görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeni planlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında yolda çakıl taşları görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni projelere atılacağına yorulur.

Kahve falında mavi çakıl taşı görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde çakıl taşı görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir