AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli bulut görmek

Kahve falında renkli bulut görmek

Kahve falında renkli bulut görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli bulut gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atılması gerekiyor.

Kahve falında renkli bulut görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında kara bulutların üzerine geldiğini görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçaktan bulutları görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde olmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına tabir olunur.

Kahve falında bulutları tutmak bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bulutu eline almak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işaret eder.

Kahve falında bulutlarda yazı görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir