AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında rengarenk topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında rengarenk topuklu ayakkabı görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, malvarlığının artacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında rengarenk topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Durmanız gerekmiyor.

Kahve falında rengarenk topuklu ayakkabı görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rengarenk ayakkabı görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı giymek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına delalettir.

Kahve falında kırık topuklu ayakkabı görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir