AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri sütyen görmek

Kahve falında gri sütyen görmek

Kahve falında gri sütyen görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına tabir olunur.

Kahve falında gri sütyen gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmek isteğinizi başka yollardan da ifade edebilirsiniz.

Kahve falında gri sütyen görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında birine sütyen vermek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı sütyen takmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işaret eder.

Kahve falında sütyen denemek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında krem sütyen görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına yorulur.

Kahve falında sütyen külot görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli sütyen almak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütyen takmadığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir