AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz sütyen görmek

Kahve falında temiz sütyen görmek

Kahve falında temiz sütyen görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz sütyen gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında temiz sütyen görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sütyenini çıkarmak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı sütyen görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil sütyen görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı sütyen satın almak işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet eder.

Kahve falında renkli sütyenler görmek dertleri biteceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden sütyen almak etrafına güzel insanların dolacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sütyenle görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir