AnaSayfa / Genel / Kahve falında şal örmek

Kahve falında şal örmek

Kahve falında şal örmek yatırımların heba olacağına, güzel işler yapacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında şal örmek gördüyseniz:

  • Yeni fikirler karlı girişimlere dönüşebilir.

Kahve falında şal örmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz şal örmek içine kapanacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında gri şal görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şal takmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında şal satın almak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında şal taktığını görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil şal takmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi şal görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, ömrünün de uzun olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir