AnaSayfa / Genel / Kahve falında reçel yedirmek

Kahve falında reçel yedirmek

Kahve falında reçel yedirmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında reçel yedirmek gördüyseniz:

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında birinin reçel yediğini görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vişne reçeli yediğini görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir reçeli yedirmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında reçel yedirmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında incir reçeli yediğini görmek şen kahkahalar atacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında reçel yediğini görmek saygın ve ünlü biri olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çilek reçeli kaynatmak çok sorunlu günler geçireceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir