AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne reçeli yediğini görmek

Kahve falında vişne reçeli yediğini görmek

Kahve falında vişne reçeli yediğini görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında vişne reçeli yediğini gördüyseniz:

  • Bazı olayları çok farklı açılardan ele alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında vişne reçeli yediğini görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında vişne reçeli almak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında vişne reçeli kaynatmak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vişne reçeli yemek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında vişne reçeli yapmak hayatının aksiliklerle geçeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vişne reçeli görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında vişne reçeli pişirmek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında vişne yediğini görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir