AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir reçeli yediğini görmek

Kahve falında incir reçeli yediğini görmek

Kahve falında incir reçeli yediğini görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında incir reçeli yediğini gördüyseniz:

  • İki alanda da yaşanan ani olaylar üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında incir reçeli yediğini görmek eksiklerinin farkına varacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına delalettir.

Kahve falında incir reçeli yedirmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında incir reçeli pişirmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir reçeli görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında incir reçeli almak amaçların gerçekleşmeyeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında incir reçeli kaynatmak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında incir reçeli yemek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir