AnaSayfa / Genel / Kahve falında reçel yediğini görmek

Kahve falında reçel yediğini görmek

Kahve falında reçel yediğini görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, ailenin büyüyeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında reçel yediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere bağlı problemler ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında incir reçeli yediğini görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında vişne reçeli yediğini görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek reçeli yediğini görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında reçel yedirmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında reçel yediğini görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında incir reçeli yedirmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin reçel yediğini görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında ayva reçeli görmek şansının kendisinden yana gideceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir