AnaSayfa / Genel / Kahve falında raptiye toplamak

Kahve falında raptiye toplamak

Kahve falında raptiye toplamak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet eder.

Kahve falında raptiye toplamak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça dile getirmek isteyebileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında raptiye toplamak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalettir.

Kahve falında raptiye yutmak özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında raptiye görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali toplamak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü yumurta toplamak yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, hem de zengin biri olacağına delalettir.

Kahve falında kiraz sapı toplamak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm ve incir toplamak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah mantar toplamak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir