AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı kadehi görmek

Kahve falında rakı kadehi görmek

Kahve falında rakı kadehi görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında rakı kadehi gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz güçlüdür.

Kahve falında rakı kadehi görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadeh görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına yorulur.

Kahve falında kadehten su içmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, Allah’ın yolundan gideceğine delalet eder.

Kahve falında şarap kadehi görmek işyerini kapatacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kadehin kırıldığını görmek ağlayacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında gümüş kadeh görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadehte kırmızı şarap içmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kadeh görmek yaşanan yokluğun biteceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir