AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadehin kırıldığını görmek

Kahve falında kadehin kırıldığını görmek

Kahve falında kadehin kırıldığını görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadehin kırıldığını gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanın.

Kahve falında kadehin kırıldığını görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ferahlık veren sözler duymaya tabir olunur.

Kahve falında altın kadeh görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı şarap kadehi görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına işarettir.

Kahve falında kırık kadeh görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kadeh görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kristal kadeh görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kadeh kırmak kul hakkına girmeyeceğine, kötü duygularından arınacağına inanılır.

Kahve falında kadeh görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir